středa 14. května 2014

TRICHOLOGIE - Snadná orientace v přípravcích

Jak se orientovat v trichologických přípravcích a zvolit ten nejvhodnější? Pokud si nejste jisti výběrem, vždy je lepší začít od základu. Výběrem přípravků z řady Clinical derm nemůžete udělat chybu. Existují však další řady, u kterých je vhodnější (ne však nezbytně nutná) konzultace s odborníkem - trichologem.

Existuje několik produktových řad, které však mají společný cíl a to zdravé, krásné, pevné a vyživené vlasy.
Trichologické přípravky lze rozdělit na následující skupiny:
  • Přípravky v základní řadě Clinical derm a Detoxi
  • Přípravky v rozšířené řadě Glycosan plus
  • Přípravky v nadstavbové řadě pro výživu, posílení a obnovení růstu vlasů (Kenogen)
  • Přípravky v samostatné řadě na bázi kmenových buněk (Stemcell therapy)
  • Trichologické potravinové doplňky Glycovit
.
Základní řada Clinical derm

Je vhodná pro léčbu vlasů a vlasové pokožky standardním způsobem. Délka léčby se odvíjí od závažnosti problému od 3 do 12 měsíců. Všechny přípravky jsou klinicky testované, hypoalergenní a neobsahují nikl. Výsledky používání jsou viditelné již po prvních aplikacích. Veškeré přípravky jsou silně koncentrované, proto jedno balení šamponu či vlasové vody vystačí na 3 měsíční používání.

Trichologie - řada Clinical derm

Rozšířená řada Glycosan plus

Bio-complex
Bio-derm
Dělí se na tři "podřady"  
          • Glycosan plus Bio-complex
          • Glycosan plus Bio-derm
          • Glycosan plus Bio-sensil
Všechny přípravky z této řady jsou vyvinuty na bázi nanotechnologie a jsou proto vhodné pro léčbu prostřednictvím oxygenoterapie, neboli kyslíkové dermoinfúze. Přístroj pro dermoinfúzi aplikuje přípravky do pokožky pomocí čistého kyslíku. Tím dochází k obnově kožních buněk a aktivnějšímu působení vlasových vod. Ambulantní léčba je dražší, ale za to intenzivnější a rychlejší. Pomocí dermoinfúze se aplikují pouze vlasové vody, tudíž ostatní přípravky lze standardně používat. Například Lifting oil, olej do délky vlasů nebo čistí 10% kolagenový olej jsou naprosto nepřekonatelné pro svoje složení a také použití....
Bio-sensil
Nadstavbová řada Kenogen

Intenzivní vlasová péče pro fyziologickou obnovu růstu vlasů, prodloužení a zhoustnutí vlasů Kenogen pro ženy Donna (béžový) a Kenogen pro muže Uomo (černý.

Kenogen Donna

Samostatná řada Stemcell therapy

Silná omlazující léčebná kúra  na vlasy na bázi nanotechnologie se zesilujícím a regeneračním účinkem. Působí antioxidačně, protistresově, proti šedivění vlasů a hlavně proti nadměrnému padání vlasů.

Stemcell therapy

Ke všem těmto řadám je vhodné připojit správně zvolený potravinový doplněk ze samostatné řady Glycovit.

Potravinové doplňky jsou určeny pro výživu vlasů a kůže. Zajišťují pravidelný přísun nezbytných živin a tím podporují funkci ostatních trichologických přípravků vnitřně. Jsou tři druhy těchto tablet. "Žlutý" Glycovit je vhodný proti padání vlasů, "zelený" Glycovit Dermaseb působí na mazové žlázy a upravuje jejich funkčnost, tak, aby produkce mazu byla v normě a nedocházelo k nadměrnému maštění jak pokožky tak následně vlasů. V neposlední řadě "oranžový" Glycovit Dermaforte je jedničkou při řešení problému s lupy a suchou pokožkou.

Pokud si s výběrem nejvhodnější přípravků pro vaše vlasy nejste jistí, v trichologické poradně vám ty správné doporučí. Nejvhodnější však je navštívit trichologa a nechat si udělat trichologické vyšetření. více o trichologickém vyšetření naleznete také na www.clinicalhair.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat