pondělí 3. března 2014

PADÁNÍ VLASŮ A DALŠÍ PROBLÉMY S VLASY ŘEŠÍ TRICHOLOGIE



PADÁNÍ VLASŮ A DALŠÍ PROBLÉMY S VLASY ŘEŠÍ TRICHOLOGIE


Trichologie, v dnešní době o tomto oboru můžeme slyšet stále častěji. Je to většinou v souvislosti s vlasy, péčí o vlasy, ale nejčastěji je spojena s problémy a nemocemi vlasů. Zjednodušeně lze říct, že trichologie je léčba vlasů a vlasové pokožky. Přesto, že tento obor je u nás známý více než 23 let, nachází své pravé uplatnění až nyní.

Trichologie vznikla jako vědní obor spojením dermatologie a kosmetiky. soustřeďuje svůj zájem na hygienu vlasů, jejich zdraví a krásu. Řeší problémy a anomálie jak vlasové pokožky tak i celých vlasů. V poslední době se obor stále více rozšiřuje a snažím se nabízet služby komplexně. Tedy nejen řešit vlasy a vlasovou pokožku, ale zaměřit se také na celkový stav organismu a duševní pohodu člověka.

Trichologie nabízí řešení pro různé druhy problémů s vlasy a vlasovou pokožkou jako je padání vlasů, mastné vlasy, lupy, šupinatění pokožky, lupénka, suchá a dehydrované kůže a vlasy, slabé a jemné vlasy, poškozená struktura vlasu nebo roztřepené vlasy.

Vlasová pokožka s lupy
Mezi klienty, kteří vyhledávají trichology patří lidé všech věkových skupin, kteří řeší nějaký z výše uvedených problémů nebo jen chtějí dávat svým vlasům kvalitní péči a výživu. Nejčastějšími klienty jsou lidé, kterým v důsledku vysokého pracovního tempa a stresu začaly padat vlasy, lidé nosící dlouhodobě pokrývky hlavy, lidé po chemoterapii, matky po porodu, kterým s prudkou změnou hormonů vypadaly vlasy a mnoho dalších.


Společnost Clinical s.r.o., je výhradním dovozcem a distributorem patentovaných trichologických přípravků ze San Marina. Provozuje  Trichologickou poradnu a vlasové centrum Clinical Hair&Health v Praze, a také pořádá kurzy trichologie pro odbornou veřejnost. Více o této společnosti na www.clinicalhair.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat