úterý 18. března 2014

Přehled trichologických přípravků č. 2 - Anti-caduta

Anti-caduta "říká" vlasy......přestaňte padat!

Ze základní trichologické řady CLINICAL derm přichází jako první dvojice přípravků Anti-caduta, tedy proti padání vlasů. Šampon na pokožku hlavy a vlasová voda. V kombinaci jsou "tihle dva" naprostou jedničkou při léčbě padání vlasů stejně jako při samotné prevenci proti padání vlasů.

Díky kombinaci přírodních složek obsažených v těchto přípravcích, se do vlasové pokožky dostává více kyslíku. Okysličování vlasové pokožky a vlasových cibulek (kořínků) je důležité pro zdravý růst vlasů. 

Anti-caduta šampon a vlasová voda


Šampon Anti-caduta proti padání vlasů

Základní složka šamponu je výtažek z hematitu, který pozitivně stimuluje enzym catalasi-ferro. Tento výtažek spolu s železem zajišťuje mnohonásobně větší okysličování vlasové pokožky hned po prvním použití. Tím je zajištěné dostatečné prokrvení pokožky, která je připravena přijmout další léčivé složky obsažené ve vlasové vodě. 

Vlasová voda Anti-caduta proti padání vlasů

Stejně jako šampon obsahuje výtažek z hematitu. Dále se skládá z řady vitamínů, nejvíce je zastoupen vitamín B6,  jehož zdrojem jsou převážně kvasnice a který podporuje funkci enzymů. Kopřiva je zde jako bohatý zdroj železa. Poslední významnou složkou je kapsaicin, ten podporuje krevní cirkulaci. Pokud má člověk při použití vlasové vody pocit mírného (lehce příjemného) pálení, způsobuje to právě kapsaicin. Všechny složky vlasové vody jsou lépe vstřebatelné, pokud se vlasová pokožka nejprve umyje šamponem Anti-caduta. 

Nejčastější spojení s...

Neodmyslitelnou součástí dvojice přípravků Anti-caduta je potravinový doplněk Glycovit. To, o co se snaží šampon a vlasová voda zvnějšku, tedy o zastavení padání vlasů a podporu růstu silnějších, pevnějších a zdravějších vlasů, Glycovit podporuje stejnou mírou zevnitř, tudíž celý proces léčby je díky působení ze dvou směrů rychlejší a účinnější.



Příklad jedné z možností sestavení trichologické kúry proti padání vlasů:
·         1. krok - 1. šampon Anti-caduta na vlasovou pokožku, tedy ten, který řeší již konkrétní problém. Vyčistí vlasovou pokožku a připraví ideální prostředí pro nejúčinnější vstřebání všech složek obsažených ve vlasové vodě (krok č. 4)
·         2. krok - 2. šampon na vlasy - tedy ten, kterým se standardně umyjí vlasy, tím může být (Derma-oilBio-collagenMineralizzanteNutriente)
·         3. krok - vlasový krém INSTANT pro výživu, lesk, ochranu a jednoduché rozčesání
·         4. krok - vlasová voda Anti-caduta aplikovaná kapátkem na pokožku hlavy a pečlivě vmasírovaná
·         5. krok - potravinový doplněk Glycovit, užívá se dvakrát denně po jídle

Před začátkem kúry je vždy vhodné nechat si vyšetřit vlasy a vlasovou pokožku odborným trichologem, který je schopný "ušít každému kúru přesně na míru" tak, aby se řešila hlavně příčina konkrétního problému. Protože ne vždy je dobré používat přípravky na padání vlasů, když lepším řešením je zastavit příčinu. Pokud se odstraní "spouštěč", vlasy přestanou padat samy.

Na trichologické vyšetření je možné se objednat na office@clinicalhair.cz nebo telefonicky na 737 268 358.


Žádné komentáře:

Okomentovat